• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
  • کد خبر : ۱۰۰۳۹۷
اختتامیه گردهم‌آیی رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های كشور در اردبیل برگزار شد
اختتامیه گردهم‌آیی رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های کشور  در اردبیل برگزار شد

مراسم اختتامیه  رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت‌ هماهنگی ترویج استان‌های کشور با حضور مهندس اسحاقی سرپرست دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی‌، مهندس نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مهندس خواجوی  مدیر هماهنگی ترویج استان اردبیل، مهندس محمدی مدیر جهاد کشاورزی   شهرستان سرعین، رؤسای گروه‌های دفتر و رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های کشور  در یکم  آذرماه سال  جاری  در شهرستان سرعین استان اردبیل برگزار شد.

در آغاز این مراسم، مهندس اسحاقی سرپرست شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، ضمن تشکر از میزبانی مطلوب مدیریت هماهنگی ترویج استان اردبیل از همکاری مسئولان استان در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این گردهم‌آیی تقدیر کرد.

در ادامه، مهندس نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل با تأکید بر دانش محور بودن کشاورزی افزود: باید کارشناسان بخش کشاورزی اشراف خوبی به مسائل رسانه ای داشته باشند. ایشان در ادامه با توصیف سیمای کشاورزی استان اردبیل خاطرنشان ساخت، با استفاده از روش‌های نوین کشاورزی در سطح استان و کشور اتفاق‌های مبارکی  در اقتصاد مقاومتی افتاده است. وی افزود: فرآیند تولید اقتصادی از شرکت‌های دانش بنیان می‌گذرد.

نیکشاد با بیان اینکه ، در دنیای امروز تعریف امنیت ملی فراتر از بحث نظامی است و در کشورهای پیشرفته امنیت غذایی و تآمین نیازمندی غذایی در اولویت قراردارد گفت: با استفاده از کشاورزی دقیق و هوشمند به سوی تولید علم محور حرکت کنیم.

دربخش دیگری از  این نشست، تعدادی از رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت‌های هماهنگی ترویج استان‌های کشور، هر یک  در سخنانی به ارائه گزارشی از وضعیت رسانه‌ای  و بیان نقاط قوت و چالش‌های موجود در استان  خود پرداختند و در ادامه جلسه سئوالاتی از سرپرست دفتر به‌عمل آمد  و ایشان با سعه صدر به تک تک  سئوالات پاسخ دادند.

در پایان نشست مهندس اسحاقی سرپرست شبکه دانش و رسانه های ترویجی پس از جمع بندی نهایی  مباحث مطرح شده گفت: نقشه راه ما و شما صورت‌جلسه نهایی این گردهم‌آیی و برنامه راهبردی اصلی، فرعی و عملیاتی دفتر، مصوب سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  می‌باشد.

5.7.4.0
    V5.7.4.0