• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
  • کد خبر : ۱۰۰۳۲۷
دومین روز گردهم‌آیی رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های كشور در اردبیل برگزار شد

دومین روز گردهم‌آیی رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های کشور  در اردبیل برگزار شد

دومین روز نشست رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت‌ هماهنگی ترویج استان‌های کشور با حضور مهندس اسحاقی سرپرست دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی‌،  رؤسای گروه‌های دفتر و رؤسای ادارات رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های کشور  در روز30 آبان  سال  جاری  در شهرستان سرعین استان اردبیل برگزار شد.

در ابتدا،  نشست تخصصی با عنوان  فرآیند تولید رسانه‌های نوشتاری، توسط مهندس شیوا پارسا نیک  رئیس گروه رسانه‌های نوشتاری برای شرکت کنندگان به صورت جامع شرح داده شد. در ادامه  تیزر استودیو کشاورز پخش شد و مهندس هوشین معاون دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی در مبحثی تخصصی و مشارکتی روش‌های تولید برنامههای تلویزیونی ویژه شبکه آموزش را به صورت مبسوط ارائه کرد. در پایان نشست، مباحث مطرح شده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مهندس اسحاقی جمع‌بندی نهایی را بیان کرد.

5.7.4.0
    V5.7.4.0