• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
كارگاه آموزش مهارت‌افزایی مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی در استان یزد برگزار شد

کارگاه آموزش مهارت‌افزایی مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی در استان یزد برگزار شد

کارگاه آموزش مهارت‌افزایی مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی  با حضور مهندس سیداسحاقی سرپرست دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی، دکتر رزا قوچانی مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی استان یزد، رؤسای مراکزجهاد کشاورزی و مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی در روزهای 17و 18 آذرماه سال جاری درسالن آمفی تئاتر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد برگزار شد.

در آغاز این کارگاه آموزشی، مهندس سیداسحاقی سرپرست دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی در خصوص رسانه‌های نوین آموزشی، کاربرد رسانه در برنامه‌های ترویجی و اهمیت آن ازنظر ارتباطی و تسریع و تسهیل در امر یادگیری و نقش آن در انتقال دانش و فنون جدید به کشاورزان سخنرانی کردند.

در ادامه دکتر رزا قوچانی مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی استان در رابطه با ارائه گزارش از برنامه‌های عملیاتی و نیازسنجی فعالیت‌های آموزشی و ترویجی با استفاده از سامانه برنامه‌ریزی عملیاتی پهنه‌ها توضیحات مبسوطی ارائه داد. همچنین در خصوص مسائل آب و خاک و کشت گیاهان کم آبخواه دراستان توسط کارشناسان مباحث جدید علمی مطرح شد.

5.7.4.0
    V5.7.4.0