عنوان : معاون آموزش و ترویج در نشست با مشاوران معاونت "مجموعه مشاوران یكی از بخش‌های فوق‌العاده علمی و ظرفیت‌ ارزشمندی در معاونت آموزش و ترویج است"
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵

معاون آموزش و ترویج در نشست با مشاوران معاونت
"مجموعه مشاوران یکی از بخش‌های فوق‌العاده علمی و ظرفیت‌ ارزشمندی در معاونت آموزش و ترویج است"

نشست صمیمی معاون آموزش و ترویج با مشاوران معاونت، به منظور ارائه گزارش و پیشنهادات با حضور دکتر مؤیدی معاون آموزش و ترویج، دکتر موسوی قائم مقام  و دکتر نوری، دکتر توکلی و دکتر حکم‌آبادی مشاوران معاونت  در روز 14 آبان ماه سال جاری در سالن مروج  برگزار شد.

در این نشست، دکتر مؤیدی معاون آموزش و ترویج با اشاره به اینکه این جلسات صمیمی منجر شده اطلاعات خوبی از مجموعه به دست آوریم اظهار کرد: مشاوران یکی از بخش‌های فوق‌العاده علمی در مجموعه هستند که از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشند و باید از این ظرفیت استفاده شود تا کارهای خارق‌العاده در بخش کشاورزی انجام شود.

در ادامه این نشست دکتر نوری، به ارائه گزارش عملکرد مجموعه مشاوران معاونت، در سه حلقه‌ی پژوهشگر مروجان ارشد، محققان معین و مروجان مسئول پهنه استان‌ها پرداخت و  افزود: در هفته پژوهش یک رونمایی شبکه انتقال دانش در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خواهیم داشت که از محققان معین برتر و پژوهشگر مروجان برتر تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به بازدیدهای استانی صورت گرفته گفت:  گزارش‌های کاملی به‌همراه پیشنهادهایی، درخصوص این بازدیدها، به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است.

در این نشست دکتر توکلی نیز، گزارش طرح کلان سامانه نوین آبیاری کشور را ارائه کرد و بیان داشت: برنامه‌های مصوب شده با پیاده کردن سایت‌های جامع الگویی در استان‌ها در حال پیگیری و اجراست و بهره‌برداران رها نمی‌شوند بلکه کدگذاری شده و رصد خواهند شد.

در پایان این نشست، پرسش‌ها و پیشنهادهایی توسط دکتر موسوی قائم مقام معاونت ارائه شد و پس از جمع‌بندی مباحث مطرح شده، دکتر مؤیدی تأکید کرد: بازدیدهای استانی باید کاملاً نیازسنجی شده و هدف‌دار برگزار شود تا پاسخگوی مسائل و مشکلات استان‌ها باشد.