عنوان : كارگاه آموزشی تربیت مربی، آموزش تغذیه و ترویج باغچه‌های خانگی سبزی و صیفی در استان كرمان برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۶

در راستای مدیریت دانش نظام نوین ترویج و همچنین با هدف افزايش توان علمی و عملی بهره‌برداران و كارشناسان کارگاه آموزشی تربیت مربی، آموزش تغذیه و ترویج باغچه‌های خانگی سبزی و صیفی به منظور بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی و عشایری با همکاری واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی با حضور 15 نفر از کارشناسان ترویج و به‌ورزان آبان ماه سال جاری در سالن ویدئو کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

همزمان این کارگاه آموزشی، در مراکز بهداشت شهرستان‌های زرند و بردسیر استان کرمان با حضور 10 نفر از کارشناسان ترویج و بهورزان برگزار شد.