عنوان : نخستین كارگاه آموزشی " بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی و عشایری " در آذربایجان غربی برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۹

نخستین کارگاه آموزشیبهبود تغذیه جامعه زنان روستایی و عشایریبا همکاری مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی استان و معاونت امور بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی استان مهرماه سال جاری در ارومیه برگزار شد.

در این کارگاه که کارشناسان هر دو سازمان شرکت داشتند، مهندس احمدیان، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان با ابراز خوشحالی  از برگزاری چنین کارگاه‌هایی با اشاره به نقش سازمان جهاد کشاورزی استان در تأمین امنیت غذایی یادآور شد: سال گذشته با همکاری دو سازمان کارگاه پیشگیری از بیماری تب مالت به نحو احسن برگزار شد و امیدوارم این کارگاه نیز به اهدافی که برای آن ترسیم شدن دست یابد ایشان اضافه کرد: هدف از این طرح، بهبود تغذیه جامعه روستایی است و آموزش زن  خانواده آموزش کل خانوار است و در این طرح ارتقا و توانمندسازی زنان روستایی و عشایری مد نظر قرار گرفته است و بهتر است در شهرستان‌های استان نیز کارگروه های شهرستانی تشکیل شود .