عنوان : گردهم‌آیی مددكاران ترویجی با موضوع كشت های پاییزه گندم و كلزا در آذربایجان غربی برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۹

گردهم‌آیی مددكاران ترویجی با موضوع كشت های پاییزه گندم و كلزا  در آذربایجان غربی برگزار شد

با عنایت به اهمیت استراتژیکی کشت محصولات پاییزه و نقش مددکاران ترویجی به‌عنوان بازوان محلی سازمان جهاد کشاورزی در روستاها و تأثیرگذاری این قشر زحمتکش بر بهره‌برداران بخش کشاورزی، "گردهمایی مددکاران ترویجی با موضوع کشت‌های پاییزه گندم و کلزا" مهرماه سال جاری در دو شهرستان سلماس و میاندوآب در آذربایجان غربی برگزار شد.

در این گردهمایی مهندس ديانتی، معاونت سازمان و مديريت جهاد كشاورزی مياندوآب ضمن عرض خير مقدم به مدعوين و گرام‌یداشت پانزدهم مهرماه روز روستا و عشایر، اظهار داشت: امنیت غذایی با دستان توانمند روستاییان و عشایر و زحمات ارزشمند این قشر از جامعه تأمین می‌شود. در سال‌های اخیر با وجود محدودیت در منابع آبی و اجرای برنامه‌های ستاد احیاء دریاچه ارومیه، تلاشگران عرصه تولید محصولات کشاورزی، همگام و همسو با کارشناسان جهاد کشاورزی مسئولیت خود را در حفظ پایداری تولید در بخش کشاورزی به‌خوبی به انجام رسانده‌اند .

در ادامه  مراسم مهندس احمدیان، مديريت هماهنگی ترویج کشاورزی استان آذربايجان‌غربی، ابراز داشت: وظیفه بخش کشاورزی تامین امنیت غذایی و تولید محصول سالم است. وی افزود: سطح زیر کشت محصولات کشاورزی قابل افزایش نیست بنابراین باید عملکرد در واحد سطح را افزایش دهیم. برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیازمند دستابی به علم و دانش در این زمینه هستیم.

احمدیان گفت: ترویج همانند پل ارتباطی بین مرکز تحقیقات و تولیدکنندگان عمل می کند و آخرین یافته‌های علمی را به کشاورزان انتقال می دهد. ایشان ابا اشاره به اهمیت والای کشت‌های پاییزه عنوان کرد: 60 درصد تولیدات ما در بخش کشاورزی استان از کشت‌های پاییزه حاصل می شود. وی تصریح کرد: جهت قطع وابستگی کشور به واردات روغن با تلاش مضاعفی در زمینه توسعه کشت کلزا انجام دهیم.