عنوان : نخستین نشست هم‌اندیشی تولید فیلم‌های آموزشی ترویجی برگزار شد‏
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
عنوان گروه خبري : دفتر شبکه .

نخستین نشست هم‌اندیشی تولید فیلم‌های آموزشی ترویجی برگزار شد

نخستین نشست هم‌اندیشی تولید فیلم‌های آموزشی ترویجی، با حضور دکتر سرافرازی، مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، مهندس اسحاقی معاون دفتر، مهندس هوشین رئیس گروه رادیو تلویزیونی جهاد،‏ پژوهشگر مروجان ارشد سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهیه‌کنندگان فیلم‌های آموزشی  ترویجی و جمعی از کارشناسان معاونت ترویج روز 16 تیرماه سال جاری در سالن شهید مطهری مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) کرج برگزار شد.

در افتتاحیه این مراسم، دکتر سرافرازی ضمن عرض خیر مقدم به پژوهشگر مروجان ارشد و تهیه‌کنندگان  گفت: در جلسه‌ای که،  سال گذشته با حضور مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی و دکتر خاوازی معاون ترویج  برگزار شد، مقام عالی وزارت اظهار داشت که،  فعالیت‌های زیادی در بخش کشاورزی اتفاق افتاده ولی انعکاسی نداشته است، ایشان تأکید کرد که  هرچه زودتر استودیو کشاورز افتتاح شود و برنامه‌های تولید شده در این استودیو در معرض دید مردم قرار گیرد.

دکتر سرافرازی افزود: استودیو کشاورز در دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی افتتاح شد و اولین برنامه با حضور مهندس اکبری معاون وزیر در امور آب و خاک تولید شد و برنامه‌های آتی به ترتیب با حضور دیگر معاونان وزیر ضبط و با پخش آن از سیما،  فعالیت‌های کشاورزی در حوزه های مختلف، در جامعه  انعکاس خواهد یافت.

ایشان با اشاره، به بخشی از سناریو کلی تدوین شده در معاونت ترویج اظهار کرد: اجرا و انعکاس این برنامه‌ها، در راستای رهنمودها و محورهای 21 گانه اقتصاد مقاومتی  در وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد. وی تصریح کرد: سه گروه برنامه در دستور کار قرار گرفته است که شامل تهیه گزارش عملکرد معاونت­ها و سازمان­های تابعه وزارت جهاد کشاورزی در قالب برنامه‌­های مصوب، تهیه و تولید مستندهای مرتبط با پروژه‌­های بزرگ مقیاس، کوچک مقیاس موفق و در نهایت تولید فیلم­ های آموزشی و فنی به منظور ارتقای توان علمی و مهارتی بهره­ برداران بخش کشاورزی است.

مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، دعوت از تهیه‌کنندگان و پژوهشگر مروجان ارشد را مرحله حساسی به سوی عملیاتی شدن  تولید برنامه‌ها دانست و گفت: تولید 88 برنامه "وبینار"  با حضور پژوهشگر مروجان ارشد از دیگر برنامه‌های دفتر می‌باشد.

دکتر سرافرازی در ادامه افزود: اپلیکیشن‌های بخش کشاورزی تا پایان تیرماه بر روی تالار ترویج بارگذاری می‌شود. وی اظهار کرد: جهت تسریع در کار، پروتکل روشن و مکتوب در اختیار پژوهشگران و تهیه‌کنندگان قرار داده شد. ایشان در پایان از پژوهشگران و تهیه‌کنندگان فیلم‌های آموزشی ترویجی درخواست کرد با رعایت زمان‌بندی، کارها سر وقت انجام شود.

در ادامه نشست، مهندس اسحاقی معاون دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی و مهندس هوشین رئیس گروه تلویزیونی، ضمن تشریح ساختار و محتوای فیلم‌های آموزشی ترویجی، فرایند تولید آن‌ها را نیز شرح دادند. سپس،  اسحاقی به  سؤالات  تهیه‌کنندگان و محققان ارشد پاسخ داد.

در بخش دیگری از این مراسم تهیه‌کنندگان فیلم‌های آموزشی ترویجی گزارشی از عملکرد خود ارائه دادند و  در ادامه دو پانل محتوایی و فنی با حضور محققان و تهیه‌کنندگان برگزار شد که اعضا پانل به بحث و تبادل نظر در درزمینه‌های مطروحه  پرداختند.