عنوان : نخستین نشست ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین‌المللی ‏ماشین‌آلات كشاورزی و صنایع وابسته كشاورزی"اتماك – آی فارم"‏ در معاونت ترویج برگزار شد‏
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۴

نخستین نشست ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات کشاورزی و صنایع وابسته کشاورزی
"اتماک – آی فارم"در معاونت ترویج برگزار شد

نخستین نشست ستاد برگزاری، دومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات کشاورزی و صنایع وابسته کشاورزی "اتماک – آی فارم" سوم تیر سال جاری در دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی، معاونت ترویج و آموزش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت ترویج و آموزش، دومین نمایشگاه "اتماک – آی فارم" از روز 21 الی 24 شهریور ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب، با هماهنگی انجمن سازندگان ماشین‌های کشاورزی، معاونت ترویج و سایر سازمان‌ها و نهادهای مرتبط برگزار می‌شود.

در آغاز این جلسه، دکتر بهمن امیری لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی، ضمن تشریح اهداف برگزاری نمایشگاه، توضیحات مبسوطی در این زمینه ارائه کرد.

در ادامه جلسه، حمیدرضا نامی و علی‌ عباس‌زاده رئیس هیئت مدیره و دبیر اجرایی انجمن سازندگان ماشین‌های کشاورزی، حامد ایرانی مدیر عامل شرکت برساز رویداد پارس، اکبر یونسی نماینده مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی، محمدرضا نعمتیان نماینده مؤسسه گیاه‌پزشکی و ابراهیم جعفری معاون دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی به ایراد نقطه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است، نخستین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، نهاده‌ها و سیستم‌های آبیاری در هشتم تا یازدهم مرداد سال 1396 در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب، به صورت با شکوه و اثربخش برگزار شد که مورد استقبال بی‌نظیر مدیران، کارشناسان، محققان، بهره‌برداران و صنعت‌گران بخش کشاورزی از  این نمایشگاه قرار گرفت.