رو عنوان : دکترسرافرازی اعلام کرد: استودیو کشاورز معاونت ترویج افتتاح ‏می‌شود
عنوان : نخستین جلسه‎ ‎هماهنگی‎ ‎معاونت آموزش و ترویج ‏‎ ‎با نماینده‎‎های ‏معاونان وزیر و سازمان‎‎های وابسته‏‎ ‎وزارت جهادكشاورزی برگزار ‏شد
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
عنوان گروه خبري : دفتر شبکه .

نخستین جلسه هماهنگی  تولید برنامه‌های کشاورزیمعاونت آموزش و ترویج  با حضور رؤسای ستاد معاونت‌ها و سازمان‌های تخصصی وابسته وزارت جهادکشاورزی برگزار شد

نخستین جلسه هماهنگی   تولید برنامه‌های کشاورزیمعاونت آموزش و ترویج  با حضور رؤسای ستاد معاونت‌ها و سازمان‌های تخصصی وابسته وزارت جهادکشاورزی   بهمنظور ارائه ساختار و چگونگی پردازش محتوایی برنامهها و سایر هماهنگی‌ها، برای ضبط برنامههای تلویزیونی گفتگو محور، از توفیقات وزارت جهاد کشاورزی به بهرهبرداران بخش کشاورزی و آحاد جامعه روز  پنجم تیرماه  سال جاری  در سالن مروج معاونت ترویج برگزار شد.

استودیو کشاورز معاونت ترویج، که از اوایل خردادماه سال جاری، شروع به فعالیت کرده است و قرار است از 11 تیرماه جاری به طور رسمی با انجام مصاحبه حضوری مجری برنامه با معاونان وزیر و رؤسای سازمان‌ها و همچنین تهیه و تولید گزارش‌های تصویری میدانی از فعالیت‌های شاخص بخش کشاورزی، بر اساس جدول زمان‌بندی تعیین شده، تولید برنامه‌های جذاب و هدفمند خود را آغاز کند.

دکتر سرافرازی مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، در این خصوص، اظهار داشت: این برنامه‌ها دو محور اصلی دارد. محور اقتصاد مقاومتی و پاسخ به سؤالات بهره‌برداران؛ همچنین فرصت  مناسبی است برای تبیین برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت و اقدام‌های صورت گرفته در راستای سیاست‌های وزارت جهادکشاورزی و پیگیری برای تحقق برنامه‌های بخش کشاورزی؛

در ادامه جلسه، مهندس اسحاقی، معاون دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی گفت: در این برنامه‌ها بحث کلان و شاخص‌های معاونت‌ها و سازمان‌ها با منطق مشخص رسانهای تولید میشود.

وی افزود: محل ضبط برنامهها، در استودیو و گاهی در استان و محلی که فعالیت در حال انجام است، صورت می‌گیرد. ایشان خاطرنشان کرد که: روند گفتگوها برای تولید هر برنامه، پرداختن به اهمیت موضوع حوزه فعالیت‌های مرتبط با معاونتها و سازمان‌ها خواهد بود و میهمانان برنامه به وضعیت فعالیت‌های حوزه خود در گذشته و توفیق‌های حاصل شده در دولت تدبیر و امید خواهند پرداخت.

اسحاقی تصریح کرد: در این برنامه‌ها علاوه بر توفیق‌های به دست آمده به چالش‌ها و مشکل‌های بخش کشاورزی نیز پرداخته میشود که تدابیر اتخاذ شده برای رفع مشکل‌ها و موانع نیز بخش‌هایی دیگر از موضوع‌های این برنامه‌ها خواهد بود و  موانع حصول به دستیابی به اهداف نیز تبیین می‌شود.

در این نشست نمایندگان معاونت‌ها و سازمان‌های حاضر در جلسه، ضمن اظهار خرسندی از تأسیس استودیو کشاورز و آغاز روند مجدد تولید برنامه‌های تلویزیونی بخش کشاورزی آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام کردند.