• سایت رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • پایگاه اطلاع رسانی دولت
عنوان : كارگاه آموزشی " آشنایی با روش‌های كاشت، داشت و برداشت چای " ویژه مروجان پهنه‌های كشاورزی برگزار شد
کد خبر : ۹۳۶۸۴
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۳ 
ساعت : ۹:۴۷:۴۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

افتتاحیه کارگاه آموزشی " آشنایی با روش‌های کاشت، داشت و برداشت چای "
ویژه مروجان پهنه‌های کشاورزی
برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت ترویج و اعلام  مهندس درجانی مدیرکل دفتر ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه ترویج  در راستای اجرای برنامه جامع شبکه عاملین ترویج،  به ویژه مروجان و کارشناسان مستقر در کانون‌های تولید کارگاه آموزشی با عنوان”  آشنایی با روش‌های کاشت، داشت و برداشت چای با حضور مسئولان سازمان چای کشور، مدیران، محققان و مروجان جهاد کشاورزی، برای تعداد 100 نفر از مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی مراکز جهاد کشاورزی استان گیلان و مازندران،  از دوم تا چهارم تیرماه سال جاری در  سالن همایش‌های مرکز  تحقیقات و آموزش استان گیلان  برگزار می‌شود.

در افتتاحیه این کارگاه آموزشی، مهندس جدی‌نیا مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گیلان ضمن خوش آمدگویی به حاضران، هدف از برپایی این کارگاه آموزشی را مطرح  و تشریح کرد. 

در ادامه دکتر آزادی رئیس پژوهشکده چای، با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارشناسان ترویج کشاورزی ، همدلی پیش آمده بین دست‌اندرکاران کشاورزی گیلان و مازندران را به‌ فال نیک گرفتند.

وی اظهار امیدواری کرد: این  همکاری  برای شکوفایی صنعت چای کشور مؤثر واقع شود. ایشان همچنین در خصوص ایجاد بانک ژنتیکی چای و کلون‌های اصلاح شده نیز توضیحاتی را ارائه کرد.

 در ادامه این کارگاه مهندس جهانساز  رئیس سازمان چای کشور، طی سخنانی  ضمن تشکر از برپا کنندگان کارگاه‌های آموزشی از این دست،  اظهار امیدواری کرد: این چنین حرکت‌های مثبت، تسریع در شکوفایی صنعت چای کشور  را به ارمغان آورد.

در انتهای مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی،  مهندس ابراهیم‌نژاد معاون دفتر ساماندهی مراکز کشاورزی و شبکه ترویج با ابراز خرسندی از تلاش‌های دست‌اندرکاران ترویج گیلان و سازمان‌های همسو در زمینه کشاورزی،  برای تأمین منابع اعتباری برای رشد حوزه ترویج در گیلان قول مساعد داد.
در ادامه این کارگاه، اولین کلاس آموزشی با حضور دکتر آزادی  رئیس پژوهشکده چای  و مهندس فلکرو  مدیر گروه ژنتیک و به‌نژادی پژوهشکده چای در خصوص نحوه رقم‌گیری و دستاوردهای ژنتیکی، برگزار و سپس مدرسان مذکور  به پرسشهای حضار پاسخ گفتند.

شایان ذکر است، این برنامه آموزشی و ترویجی با مشارکت و همکاری پژوهشکده چای، سازمان چای و مراکز جهاد کشاورزی استان گیلان و مازندران به صورت علمی و عملی برگزار شد.







بازگشت           چاپ چاپ         
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0