عنوان : گردهم‌آیی رؤسای اداره‌ رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج كشاورزی استان‌های كشور در تبریز برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۱

گردهم‌آیی رؤسای اداره‌ رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی
 استان‌های کشور در تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی،

گردهم‌آیی رؤسای، اداره‌ رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان‌های کشور با حضور دکتر سرافرازی مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، مهندس اسحاقی معاون دفتر و رئیس ستاد ترویج، رؤسای اداره‌ رسانه‌های آموزشی مدیریت هماهنگی ترویج استان‌های کشور و جمعی از کارشناسان دفتر،  10 الی 11  اردیبهشت سال جاری در شهر تبریز، استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

در آغاز این گردهم‌آیی،   دکتر سرافرازی مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، با تبیین سیاست‌ها، برنامه‌ها و اهداف،  سیاست دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی در سال 1397 را به‌روزرسانی اطلاعات همکاران، از طریق 15 دوره حضوری و غیر حضوری اعلام کرد، سپس کارگاه آموزشی با موضوع انیمیشن(ایده تا اجرا) توسط  خرمیان، از اساتید دانشکده صدا و سیما تدریس شد.

در ادامه، این گردهم‌آیی دو روزه، با پنل‌های تخصصی تشکیل شد و مباحث تخصصی رسانه‌ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.